TROSS - mapa pro snadný start fantasy kampaně


Trosské panství je herní doplněk pro vypravěče fantasy RPG. Neobsahuje žádné statistiky či pravidla a měl by jít použít s většinou běžných fantasy her. Uvnitř najdete:

  • 1x Mapa celého panství
  • 1x Stručný popis všech 19ti lokací
  • 1x Mapa vztahů mezi NPC v hlavním městě
  • 1x Náhodná tabulka drbů v hlavním městě
  • 6x Náhodná tabulka setkání podle prostředí
  • 6x Minidungeon s vlastní mapou a detailním popisem všech místností

Dohromady 22 stran stručně a přehledně podané přípravy pro snadný start kampaně.

Ke stažení ZDE samostatně vystřižený nebo zde společně s 45. číslem Drakkaru (Tross začíná na straně 32). Drakkar je internetový dvouměsíčník o RPG. Oficiální diskuzi k tomuto číslu najdete zde.


První reakce:
Jerson:
Quentinův článek je super. Sice mě osobně tenhle styl jeskyní plný potvor v uzavřených místnostech a magických předmětů vždycky iritoval, ale tohle je tak dobře vymyšlené a zpracované, prostě skvělá klasika.
PetrH:
Precetl, co precetl, prohltal jsem Quentina. Paneboze, to je lahudka. Moc tleskam, jak za prostredi, detailni popis i graf vztahu. Nazvy mest a strucny popis a ikonky z mapy jsou super napad a myslim, ze v tomto si dokazu predstavit odehrat hodne her. Bude pokracovani? Dycha na me oldschool, casy pri svicce, no jeste, ze mam v truhle kratky mec a krzno, matko chystej trocha syra, skyvu chleba, do tlumoku jablek, jdu se podivat do Kastaroku, zda nejaky poklad by se nenasel... 

Uvědomuju si, že je TROSS krapet odfláknutý, dost se drží v hranicích generic fantasy a většina vznikla jen jako vedlejší produkt přípravy na mé vlastní víkednové hry. Pokud se ovšem vyklubou další podobné reakce, slibuji na příště větší snahu :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat